Badem Pınarı Doğal Kaynak Suyu Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit BADEM, Fabrika Müdürü Cenk Akan ve Üretim ve Planlama Yöneticisi Sayim DEMİR fakültemizi ziyaret ederek öğrencilerimizle ve akademik kadromuzla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, üniversite-sanayi işbirliği projelerine, öğrencilerimizin proje fikirlerine olan desteğini dile getiren Badem, mezunlarımızın sektördeki beklentilerini karşılamak adına işbirliğine açık olduklarını belirtti. Bu tür işbirlikleri, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın kariyer gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır.

Yiğit BADEM, konuşmasında, "Öğrencilerimizin yenilikçi fikirlerini desteklemek ve onları sektöre hazırlamak bizim için büyük bir öncelik. Bu doğrultuda, mezunlarımızın iş dünyasında başarılı olmaları için gereken tüm desteği sağlamaya hazırız," dedi. Bu açıklamalar, fakültemizin iş dünyasıyla olan bağlarını güçlendirmekte ve öğrencilerimizin kariyerlerine sağlam adımlarla başlamalarına olanak tanımaktadır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Levent Urtekin, Badem Pınarı’ nın ziyaretinin önemine vurgu yaparak, "Böylesine değerli bir işbirliği, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın kariyer yolculuklarında önemli bir mihenk taşı olacaktır. Badem Pınarı’ na bu değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz," dedi.

Bu ziyaret, fakültemizin iş dünyasıyla olan ilişkilerini daha da pekiştirirken, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın kariyer hedeflerine ulaşmalarında önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Badem Pınarı’ na, sundukları bu değerli fırsatlar için bir kez daha teşekkür ederiz.