25-26 Aralık tarihlerinde (Pazartesi ve Salı günleri) Kayseri'de gerçekleşecek olan Orta Anadolu Kariyer Fuarına katılacak öğrenci listesi için Tıklayınız.

Duyurulan listede yer alan ilk 25 öğrenci Pazartesi günü, sonraki 25 öğrenci ise Salı günü günübirlik olarak götürülecek ve geri getirilecektir.

Her öğrencinin isminin karşısında hangi gün götürüleceği yazılmıştır. Listede yer alan öğrenciler isimlerinin karşısında yer alan gün, en geç saat 07:50' de üniversitemiz Yabancı Diller Yüksek Okulu binası önünde olmalıdır. Otobüsler söz konusu bina önünden kalkacaktır.

Seçilen öğrencilerin katılım konusunda gerekli hassasiyeti göstermesi, olası mazeret durumunda bölüm başkanlığına bilgi vermeleri gerekmektedir.