Fakültemiz öğrencilerinin 2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı yaz döneminde yapacakları zorunlu staj uygulaması başvuru tarihleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Öğrencilerin, onaylı EK-2 staj başvuru formlarını 02/06/2023 tarihine kadar Bölüm Staj Komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir. EK-2 Staj başvuru formunu işyerine onaylattıktan sonra aşağıda isimleri ve mail adresi bulunan Bölüm Staj Komisyon sorumlusu Öğretim Elemanına mail yoluyla iletecektir. Bütünleme sınavına girecek öğrenci bütünleme haftasını stajdan sayılmayacak şekilde EK-2 Staj Başvuru formunu güncelleyerek yeniden gönderecektir.

Staj Süresince Dikkat Edilecek Hususlar

1. Staj yapacak öğrencilerimizin Ek-2 formunda belirtilen staj başlangıç tarihinden iki gün öncesinden E-Devlet üzerinden arama kısmına 4/A İşe Giriş Çıkış Bildirgesi yazarak SGK girişlerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Belge oluştur menüsünden SGK işe giriş belgesi indirilebilir.
2. Staj yapacak öğrencilerimiz SGK girişlerinde bir sorun tespit etmeleri halinde kesinlikle staja başlamayıp acilen Bölüm Sekreterliğine ve Bölüm Staj Komisyonunda görevli personele bilgi vermeleri gerekmektedir.
3. Staj yapacak öğrencilerimizin stajlarını herhangi bir sebeple bırakması durumunda aynı gün içinde staj terk formu (Ek-6)nu doldurarak Bölüm Sekreterliğine ulaştırması ve Bölüm Staj Komisyonunda görevli personele bilgi vermesi gerekmektedir.
4. Staj yapacak öğrencilerimizin stajları sürecinde herhangi bir olumsuzluk yaşaması durumunda ilgili yetkililere, Dekanlığa ve Bölümüne derhal bildirim yapması gerekmektedir.

Bilal

Öğrenci İşleri

Dekanlık Telefon

Dekanlık mail adresi

Tek Staj (30 gün) yapacak öğrencilerin staj tarihleri şekil 1 tablodaki gibidir.

Şekil  1 tablo

Gruplar

Staj başlama tarihi

Staj bitiş tarihi

Hafta sonu cumartesi çalışma durumu

1 Grup

17.07.2023

25.08.2023

Çalışma yok

2 Grup

17.07.2023

19.08.2023

Çalışma var

İki Staj (60 gün) yapacak öğrencilerin staj tarihleri şekil 2 tablodaki gibidir.

Şekil  2 tablo

Gruplar