Tek Ders Sınavı

(1) Mezuniyetlerine tek dersi kalan öğrencilere her yarıyıl/yıl sonundaki bütünleme sınavından sonra ve akademik takvimde belirtilen zamanda yapılmak
üzere başarısız oldukları ders için tek ders sınavı yapılır.
(2) Tek ders sınavına dersi hiç almamış olan ve devamsızlıktan kalan öğrenciler giremez.
(3) Bu sınavda alınan not, ara sınav notu dikkate alınmaksızın en az CC ise öğrenci başarılı sayılır.

Tek Ders sınavına başvuru yapacak öğrenciler için son tarih 27 Haziran 2022 Pazartesi günü olup, Bölüm sekreterliğine başvuru formunu teslim etmeleri gerekir.

Başvuru Formu için Tıklayınız.

Akademik Takvim baz alınarak 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda, Başvurusu kabul edilen öğrenciler için Fakültemize ait tek ders
sınavları 29 Haziran 2022 tarihinde saat 10:30’da Fakültemiz 139 ve 140 numaralı dersliklerinde yapılacaktır.