1. Staj yapacak öğrencilerimizin Ek-2 formunda belirtilen staj başlangıcına ilişkin SGK girişleri yapılmıştır. Öğrencilerimizin staj başlangıç-bitiş tarihlerine ilişkin aşağıdaki listeyi kontrol etmeleri gerekmektedir.
2. Staj yapacak öğrencilerimiz E-Devlet üzerinden arama kısmına 4/A İşe Giriş Çıkış Bildirgesi yazarak SGK girişlerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Belge oluştur menüsünden SGK işe giriş belgesi indirilebilir.
3. Staj yapacak öğrencilerimiz SGK girişlerinde bir sorun tespit etmeleri halinde kesinlikle staja başlamayıp acilen Bölüm Sekreterliğine ve Bölüm Staj Komisyonunda görevli personele bilgi vermeleri gerekmektedir.
4. Staj yapacak öğrencilerimizin stajlarını herhangi bir sebeple bırakması durumunda aynı gün içinde staj terk formu (Ek-6)nu doldurarak Bölüm Sekreterliğine ulaştırması ve Bölüm Staj Komisyonunda görevli personele bilgi vermesi gerekmektedir.
5. Staj yapacak öğrencilerimizin stajları sürecinde herhangi bir olumsuzluk yaşaması durumunda ilgili yetkililere, Dekanlığa ve Bölümüne derhal bildirim yapması gerekmektedir.

Staj sigorta girişi yapılan öğrencilere ulaşmak için TIKLAYINIZ.