Üniversitemizin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı “Türkiye Siber Vatan” Programına dahil edilmesiyle birlikte, Ahiler Kalkınma Ajansı Kırşehir Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ali Gençer ile bir araya gelen Dekanımız Prof. Dr. Levent Urtekin, sürecin planlanması ve sürdürülebilirliği konusunda görüş alışverişinde bulundular. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü “Ağ ve Siber Güvenlik” kulübü danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Yalçınkaya ile kulüp öğrencileri Mustafa Tunahan Baydemir ve Enes Deniz Peşkir’ in katılımı ile gerçekleşen görüşme, fakültemiz için iş birliklerinin önemini ve paydaş görüşlerinin alınmasının faydalarını bir kez daha ortaya çıkardı. Ahiler Kalkınma Ajansı Kırşehir Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ali Gençer Bey'e ve Kırşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Süleyman Aslan Bey'e destekleri için teşekkür ederiz.