Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından ve Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kırşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkı sağladığı, PETLAS, MEPAŞ ve Badem Pınarı sponsorluğuyla bu yıl ilki 21-22 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen Cacabey Uzay ve Bilim Şenliği’nde fakültemizin Ar-Ge çalışmaları tanıtıldı. Fakültemiz bünyesindeki bütün bölümlerimizin yer aldığı stantlarda fakülte öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz tarafından sunumlar yapıldı.

Gerçekleştirilen 1. Cacabey Uzay ve Bilim Şenliğinde fakültemizi temsil eden tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.