Yozgat ili Sorgun Türk Telekom Anadolu Lisesi 11. Ve 12. Sınıf öğrencileri ve branş öğretmenleri  Mühendislik-Mimarlık Fakültemizi ziyaret ederek fakültemizdeki bölümler ve laboratuvar imkanları konusunda bilgi edindiler.

Öğrencisi bulunan bilgisayar mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, makine ve İnşaat mühendisliği bölümlerinden öğretim üyelerimiz öğrencilerin sorularını cevaplayarak bölümlerinin tanıtımlarını gerçekleştirdiler.

Aynı zamanda dekan yardımcısı Prof. Dr. İlkay Açıkgöz Erkaya fakültede açılması planlanan bölümler ve üniversitenin diğer imkanları konusunda bilgilendirme gerçekleştirdi. Ziyaretleri için fakültemiz adına Yozgat ili Sorgun Türk Telekom Anadolu Lisesine teşekkür ederiz.