Fakültemiz akademisyenleri Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında lastik teknolojisinde öncü olan PETLAS Lastik San. Tic. A.Ş. fabrikasını ziyaret etti. Akademisyenlerimizin ziyaretinde üniversitemizin belirlediği protokol çerçevesinde hem olası üniversite sanayi işbirliği projelerine dair süreçler hem de karşılıklı tecrübeler üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.

Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İsmail Bayram ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Özdil’in katıldığı toplantıda fakültemiz öğrencilerine yönelik kariyer etkinliklerinin yapılması, staj başta olmak üzere öğrencilerin istihdamları hakkında fabrika yöneticileri ile fikir alışverişi yapılmıştır. Bununla birlikte, üniversitemizin protokol kapsamlarının maddelerindeki belirtilenlere yönelik somut adımlar atılmasını adına ziyaretlerin karşılıklı olarak devam edeceğini belirtmişlerdir. Ayrıca, fakültemiz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Uğur Ufuk Körpe, Arş. Gör. Burak Talha Kılıç ve Arş. Gör. Faik Yılan ziyarete eşlik etmişlerdir.

Misafirperverliği için Petlas’a teşekkür ederiz.