Mühendislik- Mimarlık Fakültemiz Paydaş etkinliklerinin ilki 13.09.2023’te Fakültemiz büyük amfisinde gerçekleşmiştir.

13.00’da başlayan etkinlikte ilk sunumu Kırşehir,Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çed ve Çevre İzinleri  Şube Müdürü Huri EYÜBOĞLU gerçekleştirmiştir. “Çevresel Faliyetlere Yönelik Etkinlikler Ve Çözüm Önerileri” başlıklı sunumları ile Çevresel Duyarlılık ve Enerji Yönetimi konusunda tecrübelerini aktaran Huri EYÜPOĞLU’na çok değerli sunumları için Fakültemiz Tarafından Huri  EYÜPOĞLU adına Tema’ya bağışlanan fidan sertifikası Dekan Yardımcımız Prof. Dr. İlkay AÇIKGÖZ ERKAYA tarafından takdim edilmiştir.



14.00’da Fakültemiz Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meltem BAYRAKTAR, hazırlamış olduğu sunumuyla “TÜBİTAK–2219 YURT DIŞI DOKTORA SONRASI ARAŞTIRMA BURS PROGRAMI” kapsamında JOHN INNES CENTRE – İNGİLTERE’ye gidiş sürecini ve JOHN INNES CENTRE’da gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarını, DENEYİM PAYLAŞIMI prosedürüne göre fakültemiz akademik ve idari personeline aktarmıştır. Tüm fakültemiz personelinin ilgi ile takip ettiği sunum sonrasında Öğretim Üyemize, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. İlkay AÇIKGÖZ ERKAYA tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.



14:45’te Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynel BAŞIBÜYÜK, hazırlamış olduğu sunumuyla, yürütücüsü olduğu “TERME SAHASINDA JEOTERMAL KAYNAĞIN TEMİNİ VE PROJE SAHALARINA İLETİMİ” başlıklı proje özelinde Üniversitemizin Pilot Projeleriyle ilgili bilgi paylaşımı gerçekleştirmiştir. Tüm fakültemiz personelinin ilgi ile takip ettiği sunum sonrasında Öğretim Üyemize, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. İlkay AÇIKGÖZ ERKAYA tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Tüm paydaşlarımıza değerli sunumları ve katılımları için teşekkür ederiz.