Fakültemiz kalite çalışmaları kapsamında Türk Telekom Kırşehir Müdürü Mustafa AKKAN, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. M. Mustafa Önal’ı ziyaret etti. 14 Nisan 2023 tarihinde dekanlık makamında gerçekleşen ziyarete Dekan Yardımcımız Prof. Dr. İlkay Açıkgöz Erkaya, Dr. Öğr. Üyesi Furkan BİRDAL, Dr. Öğr. Üyesi Salih ERMİŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Memduh KÖSE hocalarımız da eşlik etti.

Ziyaret esnasında gerçekleştirilen toplantıda Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği bölümleri öğrencilerinin staj imkânları, çevrimiçi kariyer etkinlikleri ve Türk Telekom Akademi tarafından fakültemize bir laboratuvar kurulması konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

Fakültemiz adına oldukça verimli geçen ziyaret sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. M. Mustafa Önal ile Türk Telekom Kırşehir Müdürü ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirdiler.