Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları ile gerçekleştirilen ziyarette Prof. Dr. Mustafa Kurt, Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Turan Altıok ile ikili iş birliği için görüşmeler yaptı.

Dekan Prof. Dr. Mustafa Kurt, mesleki eğitimin ülkemiz için hayati öneme sahip olduğunu ve bu eğitimin mühendislik formasyonu ile tamamlanarak ülke katma değerine ve Ar-Ge faaliyetlerine ciddi faydalar sağlayacağını belirtti. İlimizin bir değeri ve üniversitemizin dış paydaşlarından olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ikili iş birliği dahil bir çok ortak proje yürütülebileceğini dile getiren Kurt, bunun için hazır olduklarını belirterek okul idaresine başarılı çalışmaları ve misafirperverlikler için teşekkür etti.





Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi faaliyetleri ve okul hakkında bilgilere vererek Dekan Prof. Dr. Mustafa Kurt ve beraberindekilere okulu gezdiren Müdür Turan Altıok, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ile yapılacak iş birlikteliğinin geliştirilmesi için gerekli desteği vereceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altıok, Dekan Prof. Dr. Mustafa Kurt ve beraberindekilere teşekkür etti.