Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kaan Kaatsız tarafından verilen Yapı Dinamiği ve Deprem Mühendisliği dersi kapsamında Yapı Topluluğu’nun da desteği ile Ankara Kahramankazan’da yer alan TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri fabrikasına 17 Mayıs 2022 tarihinde teknik gezi düzenlendi. Dr. Öğr. Üyesi Kaan Kaatsız ve Arş. Gör. Abdülselam Şimşek refakatinde düzenlenen gezide öğrenciler sürtünmeli sarkaç tipi izolatörlerin Türkiye’de tek üreticisi olan tesiste yerinde inceleme yapma fırsatını yakaladı. Firma yetkilileri tarafından verilen deprem yalıtımı konulu seminerin sonrasında fabrika gezisi gerçekleştirildi. Daha sonra aynı yerleşkede bulunan Türkiye’nin en büyük yapısal çelik üreticisi MİM Mühendislik tesisleri de gezildi. İlgili fabrikada yapısal çelik elemanların montaj ve imalatı yakından gözlemlendi.