Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mikail KOÇ, Dr. Öğr. Üyesi Serkan KESER ve Dr. Öğr. Üyesi Şekip Esat HAYBER, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin zorunlu staj faaliyetlerini şehrimizde yürütebilmeleri için Kontrol ve Otomasyon alanında faaliyet gösteren Uygurlar Makina ile görüşmeler gerçekleştirmiş olup, her yıl 3 öğrencinin staj yapabileceklerine dair teyit almışlardır.

Uygurlar Makina KIRŞEHİR Organize Sanayi Bölgesinde 6.000m2 kapalı alanda gıda ve paketleme makinaları imalatı yapmakta olup 25 yıllık sektör deneyimi ve 100’den fazla çalışanı ile 32 ülkeye ihracat gerçekleştirmiş ve kendilerine yeni hedef ülkeler belirlemiştir.

Her yıl 3 öğrencimize staj olanağı sunan Uygurlar Makina’ya bölümümüz adına teşekkürlerimizi sunar çalışma hayatlarında başarılar dileriz.