Gençleri önemseyen bir üniversite olan Ahi Evran Üniversitesi liseli gençlerle buluştu. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği koordinatörlüğünde bu yıl ilki düzenlenen 1. Gençlik Festivali 5 Nisan 2017 tarihinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Festivalde, üniversitemize ait bütün akademik birimler, öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan temsilcileriyle lise öğrencilerine tanıtıldı.Mühendislik Mimarlık Fakültesi Standımıza İlgi Gösteren Liseli Öğrencilere  Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr.M.Mustafa ÖNAL'ın katılımı ile Öğretim Üyelerimiz Yrd.Doç.Dr.Süleyman KILIÇ ve  Yrd.Doç.Dr.Cengizhan DURUCAN Fakültemizin tanıtımını yaparak Öğrencilere teşekkür edip başarı dileklerinde bulundular.

ada