COVID-19 salgını dolayısıyla süreçlerin etkin ve dinamik olarak yürütülmesi için yaz okulu başvurularının online olarak yapılmasına karar verilmiş olup, ekte yer alan FR-009 Diğer Yükseköğretim Kurumlarının Yaz okulu Programlarından Ders Alma Başvuru Formu doldurulup imzalanarak, onaylı ders içerikleri ile birlikte PDF formatında danışmanlarına mail atılması gerekmektedir. Başka bir fakülteden alınacak dersin denkliğinin; içerik, dil, kredi ve saat açısından Danışmanın ve Bölüm Başkanının onay vermesi durumunda, Birim Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmesi gerekir. Birim Yönetim Kurulu tarafından uygun görülen öğrenciler mail yoluyla bilgilendirilecektir.

Yaz Okulu Başvuru Şartları için Tıklayınız.

Yaz Okulu Üniversite Listesi için Tıklayınız.

FR-009 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Yaz okulu Programlarından Ders Alma Başvuru Formu için Tıklayınız.

FR-009 Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölümü Yaz okulu Programlarından Ders Alma Başvuru Formu için Tıklayınız.

FR-009 İnşaat Mühendisliği Bölümü Yaz okulu Programlarından Ders Alma Başvuru Formu için Tıklayınız.

FR-009 Makine Mühendisliği Bölümü Yaz okulu Programlarından Ders Alma Başvuru Formu  için Tıklayınız.

Olusturulma Tarihi:2020-06-23 14:36:26
Guncelleme Tarihi: 2020-06-24 09:17:05